2021-09-25 25 瀏覽
(o´罒`o)MooMoo•唔知呢度有冇觀塘人呢?小妹今次就講吓呢間係觀塘都幾出名嘅漢堡bell店(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)•🍔《白菌之堡》($65)塊bell巧大,烘得幾鬆軟(*≧ω≦)塊牛巧重牛肉味同埋巧juicy~不過入面啲料同醬就唔係巧多(>人<;)芝士同沙律醬得少少,蕃茄都係得一塊,食到好入先食到ಥ_ಥ•🍔《鹹蛋黃雞堡》($69)塊雞雖然巧大塊但就冇乜味(>人<;)似係蒸定翻煎但煎得唔夠耐,白潺潺咁,不過就幾滑幾嫩(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)雞上面有一pat鹹蛋黃醬,搽得好唔均勻,得bell中間有,搞到食bell邊就冇味,食到中間就好好好咸ಥ_ಥ同上面個bell一樣,醬料都唔多,所以成個bell都係得咸味(>人<;)•🍟《芝士肉醬薯條》($39)薯條比起上面兩個bell就出色好多(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)首先佢有好多肉醬同芝士,而且係用粗薯條,啱啱炸起,熱辣辣香噴噴(*≧ω≦)不過薯條本身有鹽,肉醬同芝士都偏鹹,食落就巧鹹(>人<;)•小妹都見過好多人吹奏呢間觀塘漢堡店,但係以呢個價錢嚟講,小妹就覺得唔值(´・-・。)啲嘢食同店員態度都好hea(>人<;)•٩(ˊᗜˋ*)و✧*。📍 MOO MOO (觀塘
(o´罒`o)
MooMoo

🍔《白菌之堡》($65)

🍔《鹹蛋黃雞堡》($69)

🍟《芝士肉醬薯條》($39)

٩(ˊᗜˋ*)و✧*。
📍 MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖

💰人均消費:$50-$100

#foodie小妹_觀塘 #觀塘美食 #漢堡 #burger #moomoo