2012-08-14
我同屋企人去過舊店2 次, 第一次好味, 第二次一般, 第三次黎到呢間分店, 可以用難食黎形容我地三個大人一個小朋友叫左四樣野, 包括海鮮純豆腐湯( $70-80, 唔肯定)、燒牛仔骨 ($90)、豬蹄($130)同海鮮餅(唔記得幾錢), 埋單400蚊度, 唔算平唔算貴個豆腐湯一上枱都知唔妥, 全部材料都切都碎濕濕, 個調味仲有D似羅宋湯, 一D都唔似食緊韓國野;其實對豬蹄個期望都唔大, 但都唔好咁大陣雪藏味搞到人地食唔到呀..個牛仔骨就最嬲, 之前食過都係好味既, 而家唔知係未用得太多醃粉定梳打粉, 一D肉味都無;個海鮮餅係正常味, 全晚最好食既係碗白飯, 亦係唯一一個"菜"係食得晒既; 服務算係搞笑級, 食物上齊茶都無杯, 叫佢俾D茶啦, 佢拎一杯黎, 搞笑!註:所上載的圖片係我地食剩的食物, 我知道咁樣係好大SIDE, 但係真係食唔落...