2020-07-18
呢間店嘅食物雖然唔係好特別 但係對當年喺學生時期嘅我來講同朋友嚟行街 行到攰攰地 就黎呢到坐底食下野 今次舊地重遊 係回憶嘅感覺吖細個胃口冇咁大 就咁食一個面 依家胃口大左識嘅嘢多咗好多百味鮮茄魚 $58 + $2蕃茄酸辣 淮山麵湯底勁足料 好多蕃茄 淮山麵吸哂 濃濃嘅湯汁 好味 魚柳份量都多自選麵餐$29 +豆卜+$7 肥牛 +$9 紅燒肉 +$12揀左沙嗲湯底 叫左 大辣 唔係好食到沙嗲味 可能因為叫咗大辣嘅緣故 不過都係好食 揀左淮山麵 比起其他面較為健康非油炸 紅燒肉幾出色 大大嚿 炆到軟淋 又夠入味炸雞髀 $21 炸到外皮金黃色 卜卜脆 一啖一邪惡雙拼小食$43麻辣豬耳 拼口水雞翼 麻辣豬耳個汁好正宗嘅川味 呢個有驚喜好好食 係朱耳略嫌有少少硬 口水雞翼 好貼心 咁整開半隻 方便我呢啲’lady ‘店舖外面就係行街嘅鋪頭 但坐係到食野 又唔覺特別嘈 仲可以聽埋隔離鋪播咩歌tim
細個胃口冇咁大 就咁食一個面 依家胃口大左識嘅嘢多咗好多
揀左沙嗲湯底 叫左 大辣 唔係好食到沙嗲味