2022-11-02
📍芝加哥串燒酒場 大埔店之前時不時都經過呢間鋪頭 睇落幾chill 仲有戶外位坐 所以今晚就同朋友黎食下😽呢間鋪頭有好多即調cocktail 岩曬酒鬼們試呀👻仲有好多小食同串燒比大家簡~絕對係同朋友聚會嘅好地方 慢慢吹下水 食下串燒👏🏻🥃Snow ball 飲落好似啲乳酸飲品咁 酒味唔重 岩曬唔太好飲酒嘅朋友仔 好易入口👍🏻🥃godiva chocolate~含有godiva chocolate and chocolate milk~唔會好甜 酒精濃度比較高 但越飲越順口 我自己偏好snowball多啲 好好飲👍🏻我地都叫左好多串燒 食到勁飽 眼闊肚窄😂-炸大八爪魚足炸得好脆好juicy!私心推薦 送酒岩曬~-香蔥燒鮑魚爽口彈牙 唔un😁-黑松露帶子好香黑松露味 juicy好味-芝士黑松露扇貝加埋芝士好夾好好食🤤-芝士松葉蟹棒呢個出奇地好味 加左芝士升華左個層次🤣-芝士年糕係烤嘅芝士年糕 無咁熱氣 口感煙un好味 芝士控必食😝-白松露薯條薯條脆卜卜 加上白松露醬 忍唔住不停食-一口和牛串濃郁嘅牛味 肉質唔un ,yummy!!-流心芝士漢堡-風味燒雞腎好爽口 唔會老~-芝士黑松露大啡菇
絕對係同朋友聚會嘅好地方 慢慢吹下水 食下串燒👏🏻
🥃Snow ball
🥃godiva chocolate~
我地都叫左好多串燒 食到勁飽 眼闊肚窄😂
-炸大八爪魚足
炸得好脆好juicy!私心推薦 送酒岩曬~
-香蔥燒鮑魚
係烤嘅芝士年糕 無咁熱氣 口感煙un好味 芝士控必食😝
-白松露薯條
薯條脆卜卜 加上白松露醬 忍唔住不停食
-一口和牛串
濃郁嘅牛味 肉質唔un ,yummy!!
-流心芝士漢堡
-風味燒雞腎
好爽口 唔會老~
-芝士黑松露大啡菇
切開好juicy 好好食🤤
-甲羅燒
蟹膏份量都幾多~
環境氣氛都唔錯👍🏻職員主動收碟 野食即點即燒
但絕對值得等待😽