2017-01-17 382 瀏覽
一堆人想食放題,但又唔想食太貴,有fd就推介呢間晌觀塘亞太中心嘅大滿喜我地一早book咗8:30,一嚟到都有位,大約8成滿,平日嚟講都算ok 食放題當然第一件事就係食刺身喇,刺身款式都多,有劍魚腩,油甘魚,蝦...我地叫幾多件佢都好足咁畀齊,同埋嚟到都算新鮮,有鮮味另外壽司都可以同大家推介一下,晌食放題嚟講,大家應該都好怕個飯好大舊,之後食唔到其他嘢,之不過大滿喜壽司差唔多全部都係一口食,就連手卷都係迷你版,大家唔洗怕好飽,同埋佢地嘅壽司飯喺有味,唔係白飯,有啲誠意,推介大家食牛肉、海膽手卷壽司同刺身之外,仲有啲熱食,我地差唔多皮樣樣都有叫啲,牛肉鍋啲牛肉好嫰,味道都唔差,鍋入面嘅菜同粉絲都好入味,忍唔住encore ,而蟹粥都唔錯呀至於天婦羅都唔差,炸蝦炸得好好,粉漿好薄身,嚟到時都好熱,啱啱炸好,趁熱食so gd, 同埋一口蕃薯都好好味,而朋友仔佢地就好鐘意食燒菠蘿,叫咗好多,但由於我唔食就無試.....飲品同甜品方面都有好多選擇,有韓國啤酒,又有韓國嘅忌廉溝鮮奶等,另外仲有熱飲菊花茶,蜂蜜雪梨等,配合唔同人嘅需要,另外自助bar 仲有雪米糍同埋雪條,感覺總有一樣會啱唔同人需要如果

壽司刺身之外,仲有啲熱食,我地差唔多皮樣樣都有叫啲,牛肉鍋啲牛肉好嫰,味道都唔差,鍋入面嘅菜同粉絲都好入味,忍唔住encore ,而蟹粥都唔錯呀

如果以呢個價錢嚟講,都算幾抵食,亦都多款式,一班人想大食一餐可不妨一試
2017-01-16
$230 (宵夜)