2018-09-08 247 瀏覽
好耐無食放題,諗起食有質素既放題都係諗起大喜屋系列,然後就諗食邊個level既大喜屋,今次揀左level 2既極尚啦,極尚雖然有得book位,但係去到都要去等下,8:30果場,一叫叫左差不多150張枱,第一round先叫刺身,成盤ko無難度,去到第二round叫熟食,都仲有一貫水準,依舊好食,值得既係呢個芝士蠔,芝士味十足,食到lamlam利,雖然我不嬲都主攻食物質素,有haagen daz同movenpick食都幾好但問到同行朋友點解唔鍾意食放題,佢話係因為個個食放題既人都好似狂食食飽自己,而店員又要做所有野都好hurry,落單,收盤,last order,收錢等等,無左enjoy食物既時間,我睇番成場,又真係好似係,所以今次為朋友比一個😓