我地一行6人晚市限時90分鐘放題$298+1 都成$330明明6個人比得一個爐,比兩個爐都唔過份丫,仲要個爐細到放4-5塊細肉就冇位,唔好咁孤寒啦好心。一入座就放低碟豬牛雞,好果方面就即刻有得燒、咩都試下,但就好似逼你食啲唔想食既野,質飽你咁。第一round都ok既,食物質素都可以,但重點黎喇!!1,第2 round再嗌多幾碟,店員就話唔得,一定要食曬之前叫果啲先,大佬呀,放題都唔比人任嗌,又唔係離晒譜一次叫十碟廿碟,都係嗌多幾碟姐,我地又6個人,唔通一餐飯叫十轉廿轉?2,按人頭比肉,即係話一人每叫一次,都係得一片肉!!你話驚我地浪費/鋪頭想控制成本,ok!算!但我連叫每人2粒棉花糖都要人頭計?靜係可以一人一粒?咁大間放題仲要開係朗豪坊,連粒棉花糖都同客人計。員工態度又唔友善,阻撓客人點餐,用餐體驗極差。3,漏單嚴重,為左唔比你係咁嗌,已經冇得用qr code落單,咁多枱客要經店員人手落單,仲要係放題!可想而知落單效率有幾差,多次漏單都算,又話食物計人頭比?6個人比得4粒棉花糖,又要等我地食曬先可以再比……食完真係飽呀,但唔係食野食飽,係成肚氣呀!最後,呢間食物唔差,唔想浪費食物原意都
我地一行6人晚市限時90分鐘放題$298+1 都成$330

最後,呢間食物唔差,唔想浪費食物原意都係好,但真係做得太肉酸!
1,爐細、人多又唔會多個爐
2,第一round比啲你唔想食既野質飽你先
3,第二round食物按人頭計
4,之後再叫要你食曬之前叫果啲先
5,漏單嚴重,店員態度亦不友善

放題做到咁寒酸,已經限時又唔比人叫野食,野食再好食都冇用啦(何況只係正常水準),放題都唔比人食!總之呢間野極差,食到一肚氣,完全唔建議返轉頭食,未試過更唔好入去。
2022-06-30