2016-07-27
終於 有機會試到 大滿屋呢 間長期爆滿嘅放題餐廳, 行過尖沙咀分店見到條龍都唔想排 , 難得星期日觀塘中午時段冇咁多人, 拿拿林上去放題一下😆😝地方光猛企理, 餐廳都好大下有好多張枱, 我諗平時爆起上嚟一定非常熱鬧一開波就點咗一份大嘅刺身盤 一到出嚟好似藝術品擺擺得好靚, 都有好多 刺身款式 每樣點兩三片已經一大盤了。三文魚,希靈魚,油甘魚一系列魚類刺身,肉質結實, 鮮甜, 肥美 ,最愛 滿腔魚油感覺 😜👍牡丹蝦都好大隻q彈😍😍鮮八爪魚同蠑螺都夠哂彈牙😀唔錯唔錯~估唔到日式放題會有泰式生蝦 食 ,細細份咁過下口癮都唔錯, 隻蝦都幾大隻同新鮮。👍 而且泰式醬汁調到味道 酸辣剛好 ,一點都不輸蝕 泰國 菜館出品壽司 雖然食完好快已經會好飽食唔到其他嘢, 但始終都會點泥食😆 好似有啲飯落肚感覺會好啲😂 通常會點火炙系列, 輕炙完特別香口好味, 見佢細細件一啖一口感覺都唔錯。芝士波榴槤波同芝麻炸雞翼 三樣炸完都非常香口其中我最欣賞榴槤波,因為唔係 間間有得你食, 咬落去裏面仲係好似流心咁,充滿榴槤香,香味撲鼻, 十分滋味。 我們還encore完再encore,推介喔~燒三文魚鮫 ,啱曬最愛鄰骨
牡丹蝦都好大隻q彈😍😍
鮮八爪魚同蠑螺都夠哂彈牙😀
唔錯唔錯~
我們還encore完再encore,推介喔~
咁先至夠perfect架麻😂😂, 新鮮就點整都一樣咁好食😋😋正