2014-11-08
!!好評 首先,呢度啲waiters全部都比較後生,以為service會好差,點知turn out係上菜快手,換碟換得密,追單又好爽手又有禮貌,抵讚!講番食物刺身好新鮮!!當中極大甜蝦刺身真係極大,又鮮甜,必食! 帆立背又係好新鮮好甜好好味道 對比之下最COMMON嘅三文魚同吞拿魚刺身就較為失色,帶有雪味,可能太趕溶唔切雪:S熟食一定要推介七味雞軟骨!! 好入味好正!! 同埋個份量係足夠3-4個人食,唔係用豉油碟SIZE! 仲有就係餃子雞翼同天婦羅都值得推介! 個雞翼包住餃子餡好MATCH同有啲餃子汁喺入面,一咬覺得好JUICY! 而啲天婦羅上到枱仲係熱辣辣,完全冇淋,真係好難得!!壽司ERMM一般水平,啲飯有啲凍哂,少少硬...都係食番刺身好啲我地嗌左好多野,佢又真係上齊哂! 又好味又好service,一定會再黎三木
講番食物
刺身