2024-02-05 23 瀏覽
放工想輕鬆下食個好,我就去左淘大商場嘅「Supernormal」餐廳。佢呢度價錢平實,但係風格同質素有啲似銅鑼灣嘅酒吧餐廳,好適合放工晚餐嘅放鬆既好地方。✨🍽️💼🌃首先前菜係溏心蛋凱撤沙律,呢個沙律好鮮甜,仲有隻溏心蛋係度等你打開!沙律入面嘅蔬菜新鮮爽口,配埋凱撤醬同溏心蛋嘅鮮味,每一口都好滋味,令人滿足開心!🥗🥚😋然後就係牛油果他他脆魚漢堡,麵包鬆軟,入面包住咗牛油果他他同埋脆魚,一咬落去,滋味爆發!牛油果他他嘅濃郁牛油果味同埋脆魚嘅鮮嫩口感相得益彰,令人一試難忘!呢個漢堡真係好好味。🍔🥑🐟👍再嚟就係泰式秘制汁脆皮豬手,呢個菜係「Supernormal」嘅必食之一!外皮烤得金黃酥脆,入面嘅肉質又嫩又多汁!而且佢地嘅泰式秘制汁係絕配,酸酸辣辣,令人胃口大開!每一口都好香好脆,真係令人回味無窮!🐷🔥🌶️😍最後就係墨西哥粟米片,呢個小食好適合當開胃小食或者配酒飲。粟米片香脆,撒上啲墨西哥調味粉,味道鹹香。🌽🌮👌「Supernormal」餐廳係一個好放鬆同埋享受嘅地方,而且呢度嘅食物同飲品都好正!如果你想放鬆一下,呢度絕對係一個好選擇!🍻🍹🎉