2022-05-23 56 瀏覽
之前多人食飯要分枱, 而家終於可以一齊食share好多唔同既dish喇感動😭😭weekend早食飯book左枱early dinner都唔算好多人,七點後開始多人入座但我地張枱係角落頭都好靜好岩傾計!炭燒西班牙黑毛有骨豬鞍扒幾特別有茄醬, 連骨既豬鞍扒特別juicy!有朵紫色食用花襯埋個紅色汁好養眼西班牙辣肉腸蕃茄汁煮新鮮美國波士頓藍青口,勁多隻青口塞爆左個碟😂 辣肉腸茄汁好特別,同鮮味重既青口又幾夾炭燒美國肉眼排,賢淑既我負責切比大家... 個肉質好嫩, 切開都有肉汁咇出黎,5成熟岩岩好, 襯岩鹽唔會太濃, 重口味既點燒汁亦得, 得左香濃蕃茄羅勒芝士手製意大利粉,勁多蕃茄! 羅勒味都好出好香, 唔使有肉, 剩係好香既芝士同手工意粉已經夠做!Pizza Margherita 意大利傳統3色手製薄餅,紅綠白三色Pizza我地一人一舊岩岩好,蕃茄片同芝士互相間住, 每塊都平均, 食落無論味道同口感都好平衡香辣蒜片大蝦意大利粉,勁多芝士碎係面, 真係fatfat了😁好彩叫左兩個意粉, 質感太正第一個眨下眼就俾人分晒😂個蝦口爽口唔梅, 蒜味好香Space x 紅色 Unlimited,有花瓣浸

Space x 紅色 Unlimited,有花瓣浸住, 飲果時都聞到花香, 粉紅少女心爆發🥰