2021-10-07
店鋪分兩層,兩層都可以進食,下層主要係打卡位,較少座位,建議預先訂座,咁就有成餐飯時間慢慢影相😂最出名既打卡位應該係一入門口既藍綠色樓梯式背景,擺左乾花、盆栽,仲有其他裝飾,最底一層係座位。好適合兩個人黎食或者帶埋動物黎。上層座位較多,環境都唔失禮,帶點民族感。從第二層影返落黎都好靚🤩店鋪會不時整理menu,希望大家過去仲食到🥳手撕豬炒蛋多士配蟹肉他他:我覺得尼個食物做得幾出色,依家黎講酸種麵包已稱唔上特別,但上面既手撕豬就好惹味,味道比微辣再辣少少,辣得黎唔會覺得重口味。配埋炒蛋同麵包一齊食,其實都幾飽。隔離係蟹肉牛油果粒,蟹肉非常多,食落幾清新,嫌悶可以配埋隔離既他他醬,整體性價比好高。相比之下,旁邊嘅牛油果醬酥盒就普通啲,感覺只係將牛油果醬擺存在現成既酥皮上,建議可以叮熱少少個酥皮,好似有誠意啲;或者加個羅馬蕃茄仔,就唔清成碟綠色咁dry😂兩杯都係latte,係放假必備。聽過一個講法,一般人放假承受既咖啡因可以係平時既兩倍架。因為放假悠閒啲,冇咁大壓力,就可以承受多啲咖啡因☕️
店鋪會不時整理menu,希望大家過去仲食到🥳