(非會員)
2006-08-24 23 瀏覽
我每天都會嚟食早餐,你們的早餐太咸,我試過有兩天吃公仔麵加2元要出前一丁,居然係咸到苦,仲有D沙嗲牛都好咸,其實香港人依家要健康,所以要減少D咸同減少D甜,你哋D奶荼都好甜同好多奶,其實你地不如試吓少D糖同少D咸!仲有你地早排加價,加得太多,要加兩元,平均要二十三至二十四個早餐,係深水埗區可以食個午餐有湯又有飯再加凍飲(金輪快餐都幾好食)! 你地可唔可以整一個自選早餐,例如餐肉煎蛋,火退煎蛋,而家有一個流傳醫院減肥餐,有好多人都知早餐食兩片煙肉,兩隻蛋,再加一杯西柚汁(半個西柚份量)半個西柚都可,你一樣可買二十元。 希望你地會改善下,其實都好厭倦,你一開張我就幫親你地食早餐,真係真係好想繼續幫親你,你俾多D選擇我地。