2019-09-18 393 瀏覽
本身諗住去附近餐廳食,但係因為中秋節關係早收,近近地又見到格離呢間《轉角•見》好多人排隊等,同埋呢個商場偏僻,廢事去搵第二間,一於就試下佢係咪openrice所講咁多好評喇。首先環境黎講都有文青感覺,佢有室內/室外,如果下午茶時間黎到個感覺應該會更加強烈。至於食物方面我地叫左佢個「型男漢堡」,聽個名好似幾吸引,再加正價飲品送細薯條or沙律。佢寫話漢堡包🍔係用新鮮牛肉,而且有七種配料,都幾大份。但係塊牛扒煮得有d熟,同埋好似好燶咁,賣相有d扣分,不過加左紅菜頭個配搭幾吾錯。本身想叫蕃茄辣肉腸意粉,但無晒,見格離枱食緊蒜香藍鱈魚意粉好似幾吸引,所以就叫左黎試下。不過係可一不可再,個主角藍鱈魚乾得黎有d鞋口... 同埋個蒜蓉包油左,係有好香既d蒜蓉味,但一d咬口都無....另外分別再叫左玫瑰茉莉花茶,同埋Green tea latte。 不過不失喇。總結黎講野食方面需要更多既改善,價格黎講係算親民,上菜速度都算ok。

2019-09-14