2005-03-29 18 瀏覽
先幾日,女朋友話呢度介紹評語話呢間o野好服務,好味。咁就打算一齊去試試。去到,唔駛等。但一入到去,無人理我o地,我o地見到有張兩人枱,就行埋去,沿途一途冇人理我o地,望都冇望,我以為我o地兩個死o左添。直到坐低,都冇人理我o地,有個肥阿姐仲問我o地係咪叫o左唔知咩咩咩煲……我先答佢\我o地o岩o岩坐低,佢\o地先知我o地係未叫o野食o既!先識放兩杯茶落黎!坐低後,令到我好不安o既係,o係枱面o個個醬油兜,個size 係錯得好緊要!個兜佔o左枱面差不多四分一o既面積,叫人點可以舒舒服服咁食o野?我o地睇o左一輪餐\牌後,決定要兩個自選煲。好唔容易咁求祈叫o左個肥姐姐黎落單。嘩……認真唔掂,落兩個自選煲,total 都係六樣o野,寫單寫o左超過五分鐘。同埋佢極度唔熟個餐牌,答非所問!不過,Do野食都算係幾好味,我o地叫o左D騎呢配搭,但都好快而準地送到。仲好新鮮。食物不錯。不過梅子煲真係酸o左少少,但未去到唔好食o既地步囉!