擋不住的放題 caroppy等級42015-07-3010.4K 瀏覽 關注 7月8日才第一次食,當時四人去,落單時你一言、我一語食得太「朽較」,想再細心品嚐,所以月內忍唔住要黎多一次,今次兩個人食,落單配合好重要,因枱面唔大,堆滿滿的話都唔知從何入口,不得不題炸物嘅一口芝士,外表吉列內心軟軟令人感動,種類繁多,只好吃一口,否則錯過其他美食,1800呢round座無虛席,果然係得獎食店點左3round,油甘魚厚厚口感極尚,有我至愛帶子,不介意size細細,整體好新鮮即點即燒,蝦肉新鮮彈牙,絕對唔係俾渣貨敷衍了事,厚燒不差嘅牛舌燒得好有牛油香,又唔會有筋要吐渣👍本人無點,賣相算吸引,朋友話帶蜜汁甜味好吃表面充滿香料,燒得惹味可口,完全令我忽略內裡滑潺潺嘅口感入口後似食香甜嘅蕃薯蓉,燒得熟透,本人尤其喜歡食軟「淋淋」食物😋Like肉類多吃雖然佔位置,但為左佢⋯⋯點都要食兩回至夠滿足牛肉嫩滑,蒜片脆口,無得輸平時鍾情太陽蛋嘅我~必食這個流心蛋黃朋友點的壽司~no comment混亂中帶點清新~鹹甜交融夠醒神鵝肝體積太眇小,完全唔覺得佢嘅存在愛死超香濃紅茶味嘅皇室奶茶味雪糕😍以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享擋不住的放題 極尚大喜屋 (加連威老道) https://s.openrice.com/QrbT0LyGIW0檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食Haagen-Dazs自選刺身盛鹽燒海蝦、牛舌燒日本蕃薯仔燒有機菠蘿川燒毛茄燒香草羊鞍蒜片炒牛柳粒日本溫泉蛋用餐日期2015-07-29用餐途徑堂食人均消費$300 (晚餐)