2018-01-28 517 瀏覽
呢個絕對係我由細到大食過最好食嘅撈麵😬朋友一坐底就問我食乜好,我就極力推薦呢個撈麵,結果而家每次來食都係嗌呢個全蛋涼拌面雖然係凍食,但係撈麵D汁甜甜得,又有香口嘅脆哨同脆脆嘅花生同埋黃瓜絲。唔系好食得辣,嗌左BB辣啱啱好,仲加左辣子雞同鹵豬手,正推介比唔想食嗮一大碗湯或者唔系好食得辣嘅朋友來呢間必試另外朋友都嗌左個紅燒排骨粉,排骨都幾好食,一點都唔肥,一點都唔辣,反而似嗮台灣口味嘅紅燒其實呢間店雖然新開冇幾耐,但滴野真係好好味,同埋我發現呢度係有hidden manu嘅如果唔係朋友介紹,我都唔會知。就係有樣特別嘅小食叫折耳根(據朋友話又叫魚腥草)。有陣好特別嘅濃味,應該唔系個個人都接受到。系有人嗌左外賣我先偷偷影底,第二日又來試下。

推介比唔想食嗮一大碗湯或者唔系好食得辣嘅朋友

來呢間必試