招聘中
3天前
3天前
4天前
6天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-05-30 443 瀏覽
網上見到譚仔三哥米線出咗新嘅撈麵食法,我自己本身好鍾意食薯粉,特登抽時間去試。天氣開始熱,撈麵比較清爽!$39 有炸菜,豬耳,雲耳,青瓜絲,有啲脆卜卜嘅嘢唔知點叫~ 我揀左5小辣,但唔知係咪d料本身用麻辣撈過,所以再辣d。味道不錯,就算撈麵都唔會凍冰冰,薯粉熱熱地,好食。美中不足是,食到後面覺到好咸,可能調味料向哂底。如果佢跟餐可以叫嘢飲,我覺得會再好啲。本身可以加多啲配料嘅,不過我覺得呢個份量都幾夠飽。都幾啱想食埋小食嘅朋友,因為佢都配料幾齊全。

如果佢跟餐可以叫嘢飲,我覺得會再好啲。

2020-05-30