呢間位於上環既cafe已經bkmark左一段時間 日頭係一間cafe 夜晚就變左酒吧 佈置以摩洛哥風為主 有啲土耳其既吊燈同地毯圖騰 色彩繽紛 充滿異國風情 仲有上下兩層 好多人都為此特登去打卡⁣⁣▫️吉列豬扒漢堡配薯條🍔💰128⁣↬Burger基本上係呢間cafe每張枱都有人叫既 牛食得多 今次試出面較少有既吉列豬扒 ⁣豬扒超大塊又厚 我地影相影耐左 放左一段時間都仲好脆 又唔乾身 加埋他他醬一齊食好夾 薯條每條都炸到外脆內軟 個人較喜歡軟身多過脆卜卜既薯條 呢個岩岩好⁣⁣▫️喇沙海鮮意粉🍝💰118⁣↬個名冇咩特別 但食落有驚喜 喇沙味好出 個sauce煮到好濃稠 包住每條意粉 有啲好似食撈麵既感覺 食落辣辣地咁 好惹味 但唯一不足係啲海鮮比較少 蝦魷魚同蜆肉都係得幾粒細粒咁⁣⁣▫️紅莓開心果慕絲蛋糕🍰⁣↬適逢🐰生日 朋友暗中叫左呢個蛋糕做甜品 但有啲失望 味道怪怪地 可能係紅莓味出事 有藥水味 開心果味就冇咩特別 而且慕絲蛋糕個質感好似太軟身就溶咁⁣⁣▫️Snow Ball🍹💰68⁣↬呢杯係cocktail 飲落味道又係有啲怪 唔知咩味⁣⁣▫️Matcha Latte🍵💰52⁣↬好濃抹茶味

▫️吉列豬扒漢堡配薯條🍔💰128⁣

▫️喇沙海鮮意粉🍝💰118⁣

▫️紅莓開心果慕絲蛋糕🍰⁣

▫️Snow Ball🍹💰68⁣
↬呢杯係cocktail 飲落味道又係有啲怪 唔知咩味⁣

▫️Matcha Latte🍵💰52⁣
↬好濃抹茶味 正常發揮⁣

ᐠ ♥︎ ᐟ整體不但環境靚 野食都好食 推薦熟食多過甜品(haha 而且今次星期六去到都冇咩人 可以坐好耐 慢慢影下相 傾下計 氣氛唔錯架 想打卡可以一試喔|•ω•`)⁣