🔮NACASA Café & Bar 🇹🇷🇲🇦《中環》上環嘅摩洛哥風格Cafe 樓高兩層 店內裝修下層摩洛哥上層 土耳其風格 十分異國風情非常適合打卡 門口位置係最靚嘅 藍色嘅樓梯上面擺滿盆栽🌿🍃🌷🌼🍀🌺🌵呢度夜晚仲會化身成酒吧tim 🍸🍌Banana and seasonal fruit ($60)感覺幾真材實料 好多水果嘅味道好飲🐟煙三文魚酥盒($78)非常鬆脆一咬就化開 加埋煙三文魚同沙律醬味道幾清新 唔錯 😋🍝北海道帶子野菌青醬意粉($138)個意粉就麻麻哋啦太油了 冇咩味咁🙁呢間餐廳係一間非常適合打卡嘅Cafe如果想做門口打卡位記得早啲book位🤩嘢食就正正常常囉唔會特別好食 不過睇得出店主好用心設計每一個細節都有裝飾同埋擺設 例如有彩色玻璃吊燈 民族風嘅地氈同埋一啲好精美嘅餐具 影下相當去左轉旅行喇🤪
🔮NACASA Café & Bar 🇹🇷🇲🇦《中環》

上環嘅摩洛哥風格Cafe 樓高兩層

感覺幾真材實料 好多水果嘅味道好飲

🐟煙三文魚酥盒($78)

🍝北海道帶子野菌青醬意粉($138)
個意粉就麻麻哋啦太油了 冇咩味咁🙁

2021-05-08