2022-04-24 98 瀏覽
🍀好靚好有民族特色嘅cafe💛 趁六點前嚟食個early dinner🤤🤤 摩洛哥風,打卡一流🥰🥰📍NACASA Café & Bar上環華里5號地鋪🍟 鬼馬薯條($78)呢款係普通薯條crossover紫薯條,即叫即炸。 個人比較鍾意食紫薯條,咬落較有口感。2個人share食岩岩好,份量方面其實只有鐵架嘅一半,因為張吸油紙係晾起左😂味道普普通通,無乜驚喜(⊙o⊙)🍰 Honey cake($68)蛋糕定價比較貴,可能最尾食飽咗先食佢,感覺味道一般冇乜特別😂🥂 Queen of Punch($68)嘢飲係全餐最滿意既,好飲打卡又靚💛雖然定價都偏高,不過中上環地段,加上打卡靚都可以接受既😚😚總結黎講,鋪頭摩洛哥風既裝修好靚,打卡好開心,但食物質素一般同偏貴,去一次就夠了😗😗
🍀

📍NACASA Café & Bar
上環華里5號地鋪

🍟 鬼馬薯條($78)

🍰 Honey cake($68)

🥂 Queen of Punch($68)