2019-06-29 270 瀏覽
一行十二人lunchtime過黎食飯😛自搬左鋪之後都未黎過。裝修依舊充滿中國味道。枱面中間都係有一個迷你魚缸,入面有幾條真嘅魚喺度游下游下🤣望住好過癮。唔知啲職員會點樣餵魚呢🤭午餐時段每枱都會有一大兜湯上。幾清淡,唔似係味精湯。由於因為12人嘅關係,所以可以叫好多餸一齊share嚟食。唔太特別嗰啲我就唔喺度講,主要都係講吓邊幾款特別好食啦😛👍🏿。* 虎皮尖椒 - 有朋友話好辣,我自己又覺得未去到好辣,可能我食果條咁啱啲籽甩咗出嚟🤷🏻‍♀️我唔食青椒,但呢個虎皮尖椒我都覺得係好食嘅!好香口又辣辣地😛。*醬爆茄子 - 佢既茄子炒到好惹味,送飯好正,不過略嫌有少少油膩。*糖醋魚片 - 100分咁好食!酸酸甜甜之外,佢個外皮係香脆,唔係淋嗰種,亦都係送飯一流。另一方面就想提提個蔥爆羊肉同埋水煮面青(即係豬頸肉),佢啲肉類碎上得好過分,其實已經唔係肉塊係肉絲,仲要好薄而且碎濕濕,夾起都有啲困難😂其實味道係唔錯,所以希望廚師可以考慮吓唔好切到啲肉咁碎😂最後食咗咁多嘢每人都只係$57!晏就黎食係抵食既😜

裝修依舊充滿中國味道。

午餐時段每枱都會有一大兜湯上。幾清淡,唔似係味精湯。

最後食咗咁多嘢每人都只係$57!晏就黎食係抵食既😜

2019-06-28