2019-05-31 1165 瀏覽
各位記得check 單,完全有被欺騙的感覺,真的忍不住要寫食評這已經不是第一次第一次,三月左右可能因為時間比較夜,員工比較少,所以比較忙,唔太想理我地同朋友慶祝生日,十幾個人,叫左十個items 左右,差不多食完,我地想加蛋漿,員工話要每人叫一份肉,才可以加,無問題,我地再落單,落單時同員工講左有一份肉未到,但佢落完單就走左,到結帳時,我們告訴他有一份牛肉未到(因為當天有人唔食牛,所以只叫了一碟俾其中一個好想食牛既朋友),當我地告知職員,他們很確定牛肉有到,仲俾左條只有黑白色,根本影唔到上左咩菜既cctv 我地睇,但我都相信我地十幾人,唔會為左每人除返開十幾蚊既一碟牛去講數,最後員工態度好差咁話:你地話無都無計,cctv 都俾你地睇埋了然後很不情願重新開過張單是次不快經歷,沒有po 上來,因為我地蠢,全程無影食物相相隔兩個月今次唯一不同的,是服務員態度很好,相信今次係因為有大粒野響度今次我地三個人食,叫左6個 items,經過上次,今次每一次上菜都有影低,而且得嗰幾樣野,唔會唔記得想不到,今次都係無黎一碟牛,員工都係話黎左,只不過,今次一俾佢地睇,我地影低每次上菜既相後,便立即幫我地改

這已經不是第一次

第一次,三月左右
可能因為時間比較夜,員工比較少,所以比較忙,唔太想理我地

然後很不情願重新開過張單

是次不快經歷,沒有po 上來,因為我地蠢,全程無影食物相

相隔兩個月

想不到,今次都係無黎一碟牛,員工都係話黎左,只不過,今次一俾佢地睇,我地影低每次上菜既相後,便立即幫我地改單

奉勸各位,食呢間野時,記得check 單,不排除以上是慣性手法
2019-05-14
宵夜