2015-07-19 1397 瀏覽
舖內只有4張椅子~多數都係俾人坐曬~ 為左唔想等叫左2個包餐就去斜對面既賣包快餐店到買左個批坐低食,以為得我地會咁,點知去到都有幾枱係咁,不如2間舖頭對換好過啦🙊講返食~2個熱狗分別係三重芝士&黑松露炒蛋+$12跟餐有得揀小沙律/笑面薯餅/薯條+$10有柚子梳打。即叫即整都唔洗等好耐時間。熱辣辣既包同薯餅已經係面前!三重芝士有藍芝士,車打芝士同脆皮芝士腸!車打由熱轉室溫時間會慢慢變「煙銀」,藍芝士溶曬後比車打流質好多,一口食落加埋脆皮腸就會有好多層次係口內發生。個炒蛋好滑~少少半生熟既流質+上黑松露的香!😋呢個包係2條細腸前後放~腸有少許黑椒味~柚子梳打幾好飲,幾清新,但其實就同出面既無咩分別既。+$10就好似唔太抵了。笑薯餅同薯條都係脆既,即叫即炸嘛話曬,讚既係,唔係好油囉又啖啖肉咁。
舖內只有4張椅子~多數都係俾人坐曬~

😆
10 分鐘 (外賣自取)
😆