招聘中
薪金面議
6天前
$18,000-$21,000
月薪
係銅鑼灣想搵間café 要靚靚仔仔👦 又要野食好食🍽️ 仲要可以帶埋狗狗去🐶 真係無咩邊間揀😍 Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️誠心推薦依間café 😍 可以一次過滿足晒依3個願望😍必試: 黃金龍蝦汁魷魚薄片意粉🦞🦑 好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉薄餅食左先講減肥🥚🦀🍕 我黑芝麻你個牛奶⚫️🥛是但總結: 野好食🍽️ 環境靚🌍 pet friendly🐶 憑依3點 已經可以無限回頭👦是但食評🌟💬✰環境😍 玩味十足🎮😍保留一貫玩味搞怪風格🎭牆新好大膽咁用左好多橙色🧡 黃色💛 藍色💙D櫈又係咩色都有🪑成個環境超colorful🌈四周圍仲要有好多擺設你就好似去左主題樂園咁🎡超級joyful 😍佢有個area,對住大玻璃🔮上邊有D燈串 夜晚好似係星空下食野咁✨D餐具仲要印晒鋪頭logo 好鬼有性格😋個菜名都超搞笑 有D要睇埋英文先知係D咩😂✰黃金龍蝦汁魷魚薄片掛晒啲汁意粉 ($156) 🦞🦑 鹹蛋同龍蝦汁原來咁match 魷魚片既柔軟度完全surprise到我 超推😍每條意粉都俾龍蝦汁包住🦞起晒沙既鹹蛋碎同個汁融為一體🥚個汁龍蝦味好濃 超鮮味 重點唔腥🦞佢仲加左蟹子落去🦀加左卜卜既口感之餘 鮮味都提昇唔小

是但食評🌟💬
成個環境超colorful🌈
四周圍仲要有好多擺設
你就好似去左主題樂園咁🎡
超級joyful 😍
佢有個area,對住大玻璃🔮
上邊有D燈串 夜晚好似係星空下食野咁✨

佢仲加左蟹子落去🦀
加左卜卜既口感之餘 鮮味都提昇唔小
最驚喜係個魷魚 煮到岩岩好🦑
一D都唔會韌 好柔軟 好好食😍
蝦都好爽口 絕對唔係cheap cheap 廿幾蚊一包果D雜錦海鮮🦐

✰好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉薄餅食左先講減肥 ($156) 🥚🦀🍕 如果鍾意薄脆既pizza 就岩晒啦😋
好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉薄餅食左先講減肥
餅皮係薄身 脆到有D似餅乾咁🍕
好唔好食就好視乎個人口味
我自己就脆同有嚼勁都鍾意😋
牛油果醬就俾鹹蛋味搶晒 個人覺得可有可無🥑

✰我黑芝麻你個牛奶 ($52) ⚫️🥛 似加左牛奶既芝麻糊😋
我黑芝麻你個牛奶
芝麻味好出 好似飲緊芝麻糊咁⚫️