2015-11-13 7400 瀏覽
如果個日做野忙到晏要無食,但又心情好有胃口的話..我同男朋友都鍾意黎New York Cafe & Bar食晚餐,佢雖然有兩間,都係正隔離,但佢地個mean有d唔同..我同男朋友鍾意食果個Mixed Grill Set係望到電梯個間,(唔係角落個間)*Mixed Grill Set*四選二:牛柳,吞拿魚柳,青口,豬頸肉次次都係點牛柳+青口 & 牛柳+吞拿魚柳雖然加左幾次價,都都仲係好鍾意食!牛柳五成熟外面夠香口,裡面又夠juicy!吞拿魚柳配上wasabi醬,落單前侍應會問你落wasabi醬o唔ok嘅.青口好大隻,唔會用D BB青口咁求奇~餐飲必點凍朱古力!!!!見好多人都投訴服務差,好好彩次次去都無乜遇到唔開心事..係有次我咁啱做完野,拖住隻細喼仔去攞位個時個女仔態度差D姐~可能佢以為我係水貨客???(但水貨客用超大喼的!)勁啤我隻喼仔,問我有冇BOOK位,我話無啦..(其實預左等,而且我係OK的!)佢就好串,咁話要幾點先有位(佢講果個時間係大概45分鐘-1個鐘後)但佢嘅態度語氣係好似想講"你仔無book位,要等好耐ga wo!"咁我見無人係我前面等,都費事走黎走去,最後15-20分
如果個日做野忙到晏要無食,
但又心情好有胃口的話..
佢雖然有兩間,都係正隔離,但佢地個mean有d唔同..
*Mixed Grill Set*
四選二:牛柳,吞拿魚柳,青口,豬頸肉
次次都係點牛柳+青口 & 牛柳+吞拿魚柳

雖然加左幾次價,都都仲係好鍾意食!
牛柳五成熟外面夠香口,裡面又夠juicy!
青口好大隻,唔會用D BB青口咁求奇~
餐飲必點凍朱古力!!!!
見好多人都投訴服務差,
好好彩次次去都無乜遇到唔開心事..
可能佢以為我係水貨客???(但水貨客用超大喼的!)
咁我見無人係我前面等,都費事走黎走去,最後15-20分鐘已經有位(好彩無行開
其實唔係第一次拖隻細喼仔去,但大家都好nice,
之前仲試過去完Super market買左好大袋野,侍應仲主動話幫我地放埋一邊.