2022-06-29 221 瀏覽
今日返工勁忙,多嘢做到喊😭,諗住放 lunch 喺附近嗱嗱聲食啲嘢就算。經過 D2 Place 2 期上咗 3 樓,見到呢間 Fat Lab 覺得幾有型就行咗入去。隨意點咗份芝士拉絲蘑菇煙肉墨西哥餡餅 ($48) 🥙,再加咗杯假日雪莉 ($18)🍹。等咗陣就上餐,都算好快手吓🤩,啲員工都幾有禮貌。杯飲品唔錯,份蘑菇煙肉 Quesadilla 喺足料有口感嘅,簿餅外層香脆😋,但我覺得芝士可以再多啲,未真係做到芝士拉絲嘅效果🤔。店舖隔離有塊玻璃,見到哂成個製作過程,感覺都幾衞生。另外一邊有張枱,我就企咗喺旁邊食嘢,有埋櫈會更加正🙌🏻。整體嚟講都算唔錯,價錢合理,好啱趕時間或者想買外賣返公司食嘅人。 下次會想再嚟,試埋丼飯或者 Burger,睇相好似好吸引咁🤤。

蘑菇煙肉 Quesadilla
2022-06-29