2007-01-23
20-01-200712點幾俾乙朋友點左我打去車品品問下今日有冇開舖,老闆娘好快就聽左我電話啦.同佢傾左一陣,佢問我有冇睇品品個網,其實果時我睇緊個blog.睇緊bonbon狗張相.由於我自己都有兩隻狗仔,就同老婆娘傾左一陣啦;) 好開心3點幾就到左車品品喇,老闆娘過唻招呼我地兩個,介紹新的貢丸同奶黃芝心丸,仲有當日推介的滷水豬利!哇真係好好味車仔送的仲有叫左甜甜蘿蔔雞腎! 滷水的食品真係好入味呀! 另外叫左碗仔翅加辣菜蒲魯肉餃菜飯加腩汁! 哈哈哈!真係好好味;]最後乙朋友點了一杯熱羅漢果桂圓肉茶本身感覺唔甜點知d圓肉慢慢會浸出甜味最後仲要加加水中和番(免費加水的) 我自己就叫了期待已久的黑牛上次到訪的時候病左就冇機會試喇. 今次飲到好感動;P 有好多雪糕o係杯入面啊有朱古力碎的雪糕食/飲得好開心兩個人共食左92蚊真係食到肚都反呀不過最開心可以同老闆娘傾下偈!!*咁岩中間老闆娘入左廚房炒菜蒲!好香啊! ;)熱烈推介!
兩個人共食左92蚊真係食到肚都反呀
不過最開心可以同老闆娘傾下偈!!
*咁岩中間老闆娘入左廚房炒菜蒲!好香啊! ;)
熱烈推介!