(非會員)
2007-08-01 3 瀏覽
星期一晚和朋友在此慶祝生日,我們book了窗口位,有落地玻璃,看到海景,環境唔錯。我們首先食魚生同壽司,都幾好。然後我們再食長腳蟹及中東餡餅,兩樣都好好食。我較鍾意中東餡餅,因為餡餅的肉是即時烤的,將一大塊肉放在一條滾動的垂直大圓柱上烤熟,然後用刀一片片地割下來,放入鬆軟的烤包中,再加些香料,新鮮熱棘,非常美味。至於生蠔就太細同冇肉,薄身到我用挑起時都能挑穿它的肉,而生蠔本身的味道亦麻麻。熱葷方面,真的很普通,我只拿了些雜菜和焗薯,其它就唔想試。甜品算OK,其中朱古力噴泉唔錯,它的朱古力比較淡,不太甜,容易入口,所以我食完一次朱古力噴泉後又再試多一次。我們以匯豐信用咭找數,有八折。以食物及環境來計,這個價錢都算唔錯。

熱葷方面,真的很普通,我只拿了些雜菜和焗薯,其它就唔想試。