2018-07-15 53 瀏覽
今晚又去打邊爐啦,打算睇世界盃季軍賽。我地大約6點就到達(好早呢)唸住慢慢食,今次叫多d食物,包括貴妃蚌、墨汁丸、鬼馬釀油炸鬼、蝦丸、莧菜餃、魚皮餃、陳皮魚蛋、冬瓜片、皇帝菜、油墨菜、粟米、脆鯇片、松露蝦餃,食到個個捧住個肚走。美中不足係英國大敗0:2比比利時觀乎今晚睇波人士冇上次睇分組賽咁hyper,可能季軍戰冇乜興趣啦,我地由6點坐到11點都見到有1、2張檯冇人、小編唸可能呢間火鍋店冇high profile話自己🈶️now tv有波睇啦!此話何解?皆因小編早兩日打去同佢地講話要圓檯近鐵閘懷舊位既時候順便問下佢星期六係咪有波睇,但個姐姐話佢地係viu免費電視、即係星期六唔會有波睇啦,所以我即刻改返由9點去6點,因為如果冇波睇唔洗咁夜食啦。但去到至發現佢地5部電視其中一部係有now tv既,咁小編都冇追究佢啦反正佢冇要我地幾點還檯。但真係大打折扣囉any肥有波睇就算啦另外題外話講一講:現場所見、嚴重缺乏人手、老細都要落場幫手,小編d朋友欠缺耐性又比說話d伙計聽,其實飲食業咁難請人,真係難為食客都難為侍應既,大家比d同理心啦
、墨汁丸

any肥有波睇就算啦