第二次光顧登堂🌟喜歡佢環境幾舒服,幾摩登同食物質素唔錯,想食西餐同朋友傾下計都算係唔錯既選擇🌟侍應都主動問我係咪第一次黎或者要唔要推介,係friendly 既,menu 有好多野食,最後叫左呢度既其中一樣signature dish 🍝:推介:鮮魷魚·煙肉·嫩菠菜芝士忌廉汁手打寬條麵💓 ($158)🦑好新鮮,食落的確唔錯,有咬口有彈性。而值得讚既係芝士忌廉汁好多,而且煙肉好夾,令到個汁更香更濃味,有埋波菜,增加左口感,而手打麵幾特別,味道唔錯👍🏻-另外試埋佢地另一個signature dish:煎北海道帶子·鮮魷魚·西班牙辣肉腸·燒南瓜·法邊豆·鹹蛋黃意大利飯🌟($198)其實都唔錯既,鹹蛋黃個味比較出,而其他味就被蓋過,帶子無佢講到甘出色,而飯粒都唔算好粒粒分明。覺得有創意既但味道一般。🤔

鮮魷魚·煙肉·嫩菠菜芝士忌廉汁手打寬條麵

另外試埋佢地另一個signature dish: