2017-04-16 586 瀏覽
同肥髀去愉景灣掘蛋,玩攤位到中午,想帶肥髀一齊食午餐,可惜想食嘅日本菜排晒長龍,所以最後去一樣爆場嘅麥當勞買外賣,店內有嘅空間都企咗人,勁嘈吵,有室內及室外位置!店員在櫃臺內瘋狂落單兼出菜!所以人多都唔使等太耐!買咗攞出去對住無敵大海景食!魚柳包餐($33.2)魚柳包:好細個,雖然味道保持到,麵包鬆軟,魚柳香,加芝士片同沙律醬,爽口好味!但一定唔夠飽!中薯條:焗一焗已經淋咗啲,一般韓式柚子特飲(跟餐加$4)七喜加雜果,味道唔假好味!消暑飲品!麥樂雞餐($24)麥樂雞(6件)跟甜酸醬,雞件香脆,點醬好味!中薯條:焗一焗已經淋咗啲,一般凍鮮檸茶(跟餐加$3)麥當勞比較健康嘅選擇,糖水可以自己落,我唔落飲,茶味清爽,鮮檸清新!好味!食物唔會有驚喜,味道正常!店員摩打手出餐!勤快爽手!仲保持到禮貌!連經理都幫手執餐出菜!加分!假日嘅愉景灣搵食好難!
魚柳包餐($33.2)

中薯條:焗一焗已經淋咗啲,一般

麥樂雞餐($24)

麥樂雞(6件)跟甜酸醬,雞件香脆,點醬好味!

中薯條:焗一焗已經淋咗啲,一般

假日嘅愉景灣搵食好難!
2017-04-15
5 分鐘 (外賣自取)