2022-06-05
又系放題!事關疫情原因,都有一排無出街食飯啦。行開APM,肚仔慌慌,一於就過隔離鱷魚恤中心食放題。上都去都超級多人,排曬長龍。等咗一陣,順利安排入座。餐廳都好大,樓底夠高,唔壓抑。自助區食物種類都好豐富,沙律小食齊全,熟食甜品都肯定唔會少噶。個人比較鐘意距地無骨鳳爪同埋中華海草。Btw,自助區仲有凍蝦同埋凍蜆,可惜等我翻轉頭再去攞,就已經無曬,睇黎同場各位食肉獸的戰鬥力好猛。飲品都系正常果啲,汽水,啤酒,支裝茶飲等,個人比較推介距地自己冷泡茶,甜度合適,茶味清香。黎得放題,肯定要刺身先上啦,食物質素唔錯,食材新鮮,帶子鮮甜,八爪魚刺身少少鹹香夠煙韌。花雕鮑魚勁有酒香味,肉質鮮味,彈牙,個人十分推介。叫埋壽司,都好唔錯哦。蟹柳壽司同埋左口魚壽司系我的摯愛,火炙過後更有風味。一口牛細細粒,黑椒味撲面,咬落Juicy,都系個人必點。其他出品都keep住水準,就唔一一講啦。值得一贊的是店員服務真系好到位,上菜爽手,收碟夠快,難怪排曬隊黎食啦。
其他出品都keep住水準,就唔一一講啦。