2025-07-06
道拉麵,已經食過好多次,但今次食令到我好失望,首先去食預咗排隊,寫左話要齊人排隊攞飛不能解壓縮,但個問題之前店員不定期出黎派飛,以前店員11:00-12:00會不定時出黎派飛,今日係店員係11:45左右先派飛,跟本就係解唔到壓縮呢個問題,見到後面有人插隊對後面既人好唔公平,到左12:00 店員先慢慢開店12:15左右先開店,店員服務質素和態度變差比我既感覺令你感覺唔舒服 同無心做,等拉麵途中有位顧客想入黎落飛煮麵果位店員好無禮貌咁叫果位顧客出返去排隊,當刻我都好愕然以前從來冇聽過會咁樣。然後見煮拉麵果位員工徒手冇帶手套咁攞起塊肉😥😥手套都唔帶之後拉麵到後攞餐具時見到餐具不乾淨,今次我我叫豉油湯但食時覺得比以前淡味左同依家既麵無以前咁好食,最後埋單之前既店員會問好唔好食有咩要改善,但今次係咩都無問,感覺上今次既體驗十分失望,以前既店員係睇到好有心想整好碗麵同有禮貌但今時不同往日店員質素下降,食物質素也下降,十分失望,唔會再幫襯