做左咁耐cd rom, 估唔到呢間餐廳令我的起心肝寫第一篇食評! 以下都是今天7月25日午餐時間的經歷,綜合有以下幾點:1) 帶位員工制造排隊不公本身可以用app 或者親身去拎飛,呢個制度本身無問題。但帶位的員工卻制造了不公平的情況。話說當時二人枱叫到B2, 有人本身坐喺等位的坐位等嘅,但佢地等得太耐唔耐煩,同個帶位講,帶位就話下一張俾佢入。佢入左之後我們發現佢張飛係B7,即係話帶位Skip 左B3到B6! 雖然我的飛係比B7後,對我來說,個次序無影響,可是見到這個情況忍不住出聲,另外有其他等位的人也見到呢個情況,而且正正是B3-B6中間,於是一齊出聲。個帶位話係佢錯,跟著我地問佢點處理,佢就扮忙去做其他野,之後都一直迴避!最後等了三十多分鐘才有位。2) 食物難吃,等得耐,物非所值,仲要漏單第一份食物等了二十多分鐘才有,第一份餐來時,我同個侍應講仲有個餐未到,叫佢幫我跟,佢話好。再等多幾分鐘,仲未到,就叫個侍應check, 轉個頭覆返話漏左單,真係激死人。撇除等得耐同漏單,百幾蚊食個麵,真心唔抵,味道也不好吃,飲品就有少少偏甜3) 埋單時錯單大家埋單時一定要睇單,我張單係錯的,同佢地講

1) 帶位員工制造排隊不公

2) 食物難吃,等得耐,物非所值,仲要漏單

3) 埋單時錯單
大家埋單時一定要睇單,我張單係錯的,同佢地講完,第二次俾我張單仍然係錯的。

總結以上的經驗,建議大家不用花時間去排去試食。

附上食物照和收據供大家參考。
胡麻棒棒雞幸小醋麵
2019-07-25
30 分鐘 (堂食)