2019-11-10 47 瀏覽
難得放工有得收早約咗朋友去旺角行街,行完街諗住去搵嘢食,經過呢度見到排長龍即刻吸引咗我哋嘅注意力,見到原來係間拉麵店決定排隊試下🤤蝦味噌豚骨湯麵:見到係數量限定即刻吸引咗我(粟米,蔥,櫻花蝦)蝦味濃郁好鮮味又唔會好鹹❤豚骨湯麵:朋友食嘅(木耳,蔥)奶白色豬骨湯底豬骨味好濃但唔會油膩👍🏻叉燒大大塊,少少肥食落一啲唔會乾👍🏻溏心蛋蛋味濃,蛋黃有流心❤️小龍蝦蟹子沙律:夠冰凍,鮮甜中帶有淡淡嘅wasabi味,每啖都食到小龍蝦肉🤤餃子:餃子皮好薄底部煎到好香脆,餡料唔多但好juicy😋餐廳食物種類唔多但勝在每樣都做得幾出色❤最緊要係湯底唔需要落任何配料原汁原味已經好好食,仲要完全無味精食完唔會好口渴👍🏻

餃子:餃子皮好薄底部煎到好香脆,餡料唔多但好juicy😋