2021-06-18
2021年6月18日 晴開左咁耐都未試過堂食, 之前排左兩次都等太耐食唔到, 今次一於再早d 去拎飛!佢有分bar 枱位同卡位, bar 枱位最多坐3 人, 等位快好多, 而卡位就要等好耐。今次我地等卡位都要等左個半中先有得入去食一入去會有口罩袋同濕紙巾俾你, 坐低店會會介紹點樣落單等。豉油佢都有三款, 左邊矮d 係甜豉油, 中間白色係咸豉油, 右邊黃色係酸酸地。今次我就試左酸酸地個隻, 唔錯, 唔會怕點太多而咸得濟但又會帶到壽司ge 鮮味唔洗多講, 佢係迴轉壽司, 可以自己拎之餘仲有部機可以俾你落單。好快已經拎到成枱係啦紅色碟係$12 碟, 多數2 件, 同朋友一齊share 食arm arm 好壽喜燒牛肉壽司 $12, 好味北海道帶子 $27, 好好食, 帶子好大粒同好鮮甜, 必食蟹膏軍艦 $12, 有好香蟹膏味, 正正常常啦另一必食係呢個卡達拉娜 $22, 第一次見呢個甜品, 以為係芝士蛋糕本身都冇咩興趣, 但朋友話必試, 咁就叫兩件試下la。上面係脆ge 焦糖面, 下面係凍ge 有d 似雪糕又唔似雪糕, 芝士蛋糕又唔似芝士蛋糕, 總之就好好食啦我地total 叫左22碟紅色,
今次我地等卡位都要等左個半中先有得入去食
一入去會有口罩袋同濕紙巾俾你, 坐低店會會介紹點樣落單等。
好快已經拎到成枱係啦
壽喜燒牛肉壽司 $12, 好味