2021-05-05
•°¯`•• 𝕌𝕡𝕡𝕖𝕣 𝔹𝕒𝕣 & ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 ••´¯°•任食雞翼放題 $𝟙𝟜𝟡+$𝟚𝟝 (service charge)經ToGetDa訂位~有6款雞翼任食,首先每款會有兩隻比我地試左味先,其他小食,甜品同雞翼就填紙。齋睇樣有D難認到係咩味的雞翼,入口真係幾驚喜,最推介嘅係松露牛油雞翼,真係好香。其次係柚子蜜炸雞翼。天婦羅炸雞翼配紫菜醬,個醬幾濃味,我個人都幾鍾意。但沙嗲燒雞翼花生醬太濃,好膩。食左兩隻已經唔想再食。HOT炸雞翼,鍾意食辣嘅人應該幾鍾意。大家可以試下響圖片中配對每款雞翼吧!小食我覺得一般,有任食都好,都係一碟就夠。甜品,推介心太軟,真係流心架, 朱古力味好香!另外的甜品都是一般。因為只包任食,但無飲品,食多幾隻雞翼就會覺得口乾。有飲品可以食多D~有可樂或啤酒邊飲邊食雞翼就正!而且每枱之間距離會比較窄,如果身型上比較強壯的話都要同隔離枱既食客互相遷就吧。有3個任食放題套餐可以選擇,$99/90分鐘任食雞翼$149/90分鐘任食雞翼,小食及甜品$199/90分鐘任食雞翼,小食,甜品及任飲雞尾酒/特飲/啤酒及紅白酒!雖然有不足之處,但都值得再試~
經ToGetDa訂位~
齋睇樣有D難認到係咩味的雞翼,
天婦羅炸雞翼配紫菜醬,個醬幾濃味,我個人都幾鍾意。
大家可以試下響圖片中配對每款雞翼吧!
有3個任食放題套餐可以選擇,
$99/90分鐘任食雞翼
$149/90分鐘任食雞翼,小食及甜品
雖然有不足之處,但都值得再試~