2021-07-03
陳七 你睇緊啲你啲員工啦 你企喺到 啲員工同出品都好好多架真係呢間餐廳我一都唔係第一次食 之前出品好 啲招呼亦都好好 今日我放左工就約左媽咪黎食lunch 今次“本來”係叫左海南雞飯 公司三文治 同凍檸茶的 我一去到 我媽咪已經食緊個雞飯 個飯就好ok嘅 之後食完禁濟 個三文治都未黎 禁緊係要追架啦 一問就話啲野炒緊架啦! 我話 我地食完啦喎 佢先話去跟 轉頭就黎到 當時即刻落多杯COT 禁個三文治有跟沙律菜嘅 禁我食啲沙律先啦 禁我媽咪就食個三文治 黎料啦 沙律菜有爛嘅 ok我預左 至多唔食 因為在旺角食沙律菜都唔好有咩期望 但個三文治 我媽咪食完一舊蕃茄 話唔得 變左有味 liu左出黎 跟住話啲菜爛嘅 一陣食少啲啦 再食第舊 又係壞嘅 禁就緊係叫人黎啦 叫左位應該係高級? 著灰色裝 高高瘦瘦嘅同事過黎 話佢知啲蕃茄有味喎 啲菜又爛嘅 佢話咩味呀 態度都幾差下 跟住好悔氣禁快速拎走左碟野 話 我同你取消佢啦 本來想拎個餐牌叫過第份嘅 心諗你啲野壞左 禮貌上都問下個客洗唔洗叫過第樣啦 結果我見大家都禁忙 都費事叫佢拿餐牌 阻佢搵食啦 諗住飲埋杯COT就走啦 點知 又係第極都冇 禁算啦
呢間餐廳我一都唔係第一次食 之前出品好 啲招呼亦都好好 今日我放左工就約左媽咪黎食lunch 今次“本來”係叫左海南雞飯 公司三文治 同凍檸茶的 我一去到 我媽咪已經食緊個雞飯 個飯就好ok嘅 之後食完禁濟 個三文治都未黎 禁緊係要追架啦 一問就話啲野炒緊架啦! 我話 我地食完啦喎 佢先話去跟 轉頭就黎到 當時即刻落多杯COT 禁個三文治有跟沙律菜嘅 禁我食啲沙律先啦 禁我媽咪就食個三文治 黎料啦 沙律菜有爛嘅 ok我預左 至多唔食 因為在旺角食沙律菜都唔好有咩期望 但個三文治 我媽咪食完一舊蕃茄 話唔得 變左有味 liu左出黎 跟住話啲菜爛嘅 一陣食少啲啦 再食第舊 又係壞嘅 禁就緊係叫人黎啦 叫左位應該係高級? 著灰色裝 高高瘦瘦嘅同事過黎 話佢知啲蕃茄有味喎 啲菜又爛嘅 佢話咩味呀 態度都幾差下 跟住好悔氣禁快速拎走左碟野 話 我同你取消佢啦 本來想拎個餐牌叫過第份嘅 心諗你啲野壞左 禮貌上都問下個客洗唔洗叫過第樣啦 結果我見大家都禁忙 都費事叫佢拿餐牌 阻佢搵食啦 諗住飲埋杯COT就走啦 點知 又係第極都冇 禁算啦 大家冇緣 我走啦 埋單時禁岩又搵反嗰位灰色西裝員工 話杯COT冇黎到 佢話我同你取消埋啦 結果黎張單 又係有COT嘅! 禁嘅價錢 真係食到一肚氣!