2018-04-04 101 瀏覽
復活節終於有時間同男朋友一齊同一日放假拍下拖!喺附近睇完戲就嚟咗樂園!上年黎過依間餐廳感覺很良好所以事隔半年我哋再次嚟到依度!今日嚟到小貓已經休息了在籠裏!十分可惜!大約八點幾去到餐廳裏有八成都已經full左!好彩我哋有訂位👍🏻細細間嘅cafe但好有家既感覺!有好多game玩好快我哋就揀好咗嘢食今日揀咗廚師發板$188 一個人!吸睛道有10粒星😂等左15分鐘左右終於上菜!好似成幅藝術品咁!未食先影😊服務員好細心上菜嘅時候教咗我哋食咗邊啲先! 鵝肝多士大大嚿!香煎完完全唔會好油膩!佢伴碟嘅所有醬汁到齊新鮮整嘅!香煎虎蝦好新鮮!香口又熱辣辣!仲有好多沙律菜可以俾你清一清口腔嘅油膩感!好細心!過咗一陣我哋點嘅卡幫尼意粉都已經嚟到喇!好邪惡嘅芝士味😍份量啱啱好唔會太多!另外點樣一杯我愛金莎😂(+$45)真係建議兩個人叫一杯好了份量好大!我好欣賞佢哋嘅朱古力沙冰唔會太甜好似食緊雪糕咁好正!整體黎講,依間小店好值得三五知己想憂憂閑閑食下晚餐傾吓計!完全冇好嘈的壓迫咁

過咗一陣我哋點嘅卡幫尼意粉都已經嚟到喇!
好邪惡嘅芝士味😍份量啱啱好唔會太多!

另外點樣一杯我愛金莎😂(+$45)
真係建議兩個人叫一杯好了份量好大!
我好欣賞佢哋嘅朱古力沙冰唔會太甜
好似食緊雪糕咁好正!