2020-09-14
太耐冇去旅行突然想食和牛,上網碌左陣book左呢間燒鬼..咁岩放補假郊游完就過黎食早場價錢係$298,另加openrice訂座$78和牛放題2個人食埋單$827門面唔錯,但開晌L square都知唔太大,眼睇成間應該都係坐滿都係40個客左右作為放題,刺身、壽司、熟食、炸物通通都有。但真心,全部都冇咩選擇,同你期待既放題真係唔一樣..飲品加完和牛會包埋果汁,唔加就只有汽水同樣係要搵店員落單逐杯嗌..亦都係冇咩選擇第一碟試食唔記得影相,呢碟係第二碟睇落都唔錯,係有一款肥左啲呢度和牛放題又係同你想像既唔一樣之前食過尚x係scan code比你落單,食岩鐘意果隻落果隻就得.. 而呢度...你烤完一碟店員見到會問你要唔要fill,要就按人頭再上,佢地冇問我地要咩,直接果四款照人頭再上(應該都係果四款..)第三碟(計試食係第一碟)就開始係咁既貨色,極肥,食一兩舊都還好,再食滯到嘔..而且第三碟收起隻碟就冇再上...後尾叫佢上番先再上..壽司普普通通,粒飯(真心係一粒)size算幾岩放題食..再講多次,真係好少野食揀..數埋唔知有冇其他放題店既一半..好彩早場食..晚市個價仲要加錢食呢啲和牛..真係
價錢係$298,另加openrice訂座$78和牛放題
2個人食埋單$827
刺身
作為放題,刺身、壽司、熟食、炸物通通都有。
但真心,全部都冇咩選擇,同你期待既放題真係唔一樣..
飲品加完和牛會包埋果汁,唔加就只有汽水
同樣係要搵店員落單逐杯嗌..亦都係冇咩選擇
第二碟和牛
第一碟試食唔記得影相,呢碟係第二碟
睇落都唔錯,係有一款肥左啲
呢度和牛放題又係同你想像既唔一樣
繼續和牛..
而且第三碟收起隻碟就冇再上...後尾叫佢上番先再上..
壽司
壽司
壽司普普通通,粒飯(真心係一粒)size算幾岩放題食..
好彩早場食..晚市個價仲要加錢食呢啲和牛..真係揼心口..
勸世:真心想食放題+和牛去尚x好過,價錢差唔多,好過呢邊乞牛食仲要只乞到牛脂肪。
最後,店員服務幾好,見到舉手好快比反應..
抽油煙極差,一開始燒到就火燭咁😨一路燒一路入眼咁超唔舒服.. 真心唔會再幫襯!