2010-06-06 12 瀏覽
第2次黎幸福小酒渦, 上次係聖誕夜勁多人, 今日就無咩人, gd~均$40-$50, 以為set lunch d野比較細碟, 又唔係哦!讚!我地5個人叫左4個set lunch + 半客Ribs。Set lunch 有主菜 + 湯 + 野飲! 不過d 湯唔得, 飲落係咖哩味, 怪怪的, 大家都係飲左幾啖就放棄了。另外附送左d 類似薄脆既野送湯, 辣辣地的, ok 既!1)mixed seafood pizza, 好多料, 一d都唔細,好食過pizza hut個d~2)Beef curry served w/ Naan Bread, 最鍾意食Naan Bread, 用curry點黎食就最正。因為跟餐只有4塊, 所以我地另外自己叫多客。3)Turkish Kebab- Lamb, 姐係羊肉卷, 勁多料, 有2大舊, d羊肉一d都唔”蘇”, 讚!4)Pork Chop steam rice, 呢個係最普通既豬扒飯, 但爸爸好欣賞,話d飯in in un un 好好食,但我就無試啦~5)Ribs 係最多人order既, 全條太多啦, 我地只叫半客, 肉同骨係好易分離, 好易cut 開, 配上新
我地5個人叫左4個set lunch + 半客Ribs。
5)Ribs 係最多人order既, 全條太多啦, 我地只叫半客, 肉同骨係好易分離, 好易cut 開, 配上新鮮炸起薯角, 好味!
食左咁多野先係$27x, 好抵呀! 如果唔係set lunch 散叫就貴少少啦! 不過呢到係唔洗加一嫁! 夜晚會多d人最好book 位。
另外要讚下呢到d waiter, 佢地好nice, 會主動介紹野食俾你, 個到d waiter多數係講英文嫁, 不過都識聽少少中文既。

2010-06-06