2023-07-23 367 瀏覽
今日食到間抵食餐廳要同大家分享!首先係芒果糯米卷,鬆軟嘅糯米皮包住芒果,口感好好,甜度啱啱好,仲有少少嚼勁,真係好味!之後我又試咗芒果沙冰同牛油果沙冰,兩款都係好好味嘅飲品。芒果沙冰飲得出有新鮮嘅芒果肉同芒果汁,好清爽!牛油果沙冰就有濃郁嘅牛油果味,飲落去好滑順,飽肚!蟹膏薔茄湯檬加蟹膏係最好食!湯底好濃郁,好好味,仲有蟹膏味,好滿足!加埋啲薔茄同檸檬,正!唔怕邪惡又大食的話,建議要加多舊蟹膏🤪牛油果法包就係好味嘅小食,鬆軟嘅法包包住濃郁嘅牛油果醬,fresh好開胃,好好味!最後就係米紙蝦卷啦,兩件一份,仲有自家醬,好正啊!米紙軟軟嘅,蝦仁新鮮彈牙,自家醬酸酸甜甜,好開胃,好好味!今餐食得好滿足!

今餐食得好滿足!