2004-10-13
Lunch 同dinner 都試過.Lunch ~$40都食到刺身定食/壽司定食/魚生飯定食, 都幾抵. 而且lunch set 的選擇都好多. 魚生好新鮮. 我就嫌個魚生飯d魚生小d. 想食魚生就要叫刺身定食啦. 午市唔訂就有排等架啦. 晚市2個人食刺身定食($95): 有6點, 每樣3片, 成條船上, 份量足, 新鮮. 抵, 值得推介.叉燒拉麵連2件花之戀($57): 花之戀雖然跟餐, 但都唔”求其”. 個拉麵又係份量好足, 味道就中下啦炸豆腐($18/6件): 豆腐好滑, 好味炸生蠔($38/3件): 唔係3"隻"生蠔, 係3"粒", 蠔新鮮香檳提子雪糕($10): 無咩提子味, 但有怪怪的發達糖味.坐L 型卡位, 舒服, 有privacy, 服務幾好, 除了訂o個個. 晚市2位無得訂我早幾晚去的時候, 樓下有人派8折coupon 架. 記得喎.
晚市2個人食
炸豆腐($18/6件): 豆腐好滑, 好味