一諗唔到食咩 就即刻諗起放題🍱🍣 咩都有得食啲 滿足哂幾個願望😇 滿屋有4個餐揀 而我地就揀左A餐 有77品都夠我地慢慢試🙌🏻 自助吧有得任拎冷盤 炸物 甜品 同埋野飲~ 刺身刺身係食放題必點✨ 滿屋刺身選擇都幾多 今次試左三文魚 油甘魚 北寄具 鮑片 榮螺片🐟 刺身質素都幾好 新鮮肥美壽司 卷物食完刺身都想食啲壽司壓下肚🍣 叫左幾款都好食 細細舊 一口一件 仲可以試多幾款 個人最中意火炙系列 鹽燒左口魚壽司都encore左幾次🤤 串燒 燒物基本上冇得輸!差唔多款款都試哂 推薦燒羊鞍 唔羶又唔算靭 加埋調味更加分 黃金燒扇貝必點🦪!鐵板和風牛柳粒 竹笙瑤柱蟹肉翅正常發揮 加左竹笙同瑤柱蟹肉既碗仔翅即刻感覺高級左🤩一品料理清酒煮法國黃金螺大大隻 麻辣小龍蝦辣得嚟好過癮🦞煮物雪花肥牛鍋用上壽喜燒湯底 加上大大片牛肉配上娃娃菜粉絲菇類 食完即刻滿足哂🍲天婦羅帝王蟹棒天婦羅 虎蝦天婦羅都非常出色 蝦肉爽口 炸得香脆可口🦐最後食埋雪糕/甜品收尾 就算食A餐都好多款式揀🥳 每樣試啲都夠哂飽 滿足哂咩都想食既心🥰 滿屋日本料理📍大埔安邦路9號大埔超級城地下542-548號舖

刺身

壽司 卷物