2022-10-04
見網上Youtuber介紹,又有4送1優惠,緊係唔放過呢個優惠啦,預早在openrice訂位😬昨日我哋食早場,晚上7:30 前埋單離座$246(我哋揀牛肩胛A餐),雖然唔系貴果個和牛餐,但呢個牛肩胛肥牛也唔差👍。牛肩胛是在QR code 點,如果揀B餐(和牛)職員會送上來唔駛QR code點。首先,雞煲,叫咗中辣,雞就斬得細細件,都系既,因為仲有其他嘢食😅。雞既味道唔差,滑既程度冇土瓜灣聚寶軒果個咁正,但整體來講唔差,OK得架😬。海鮮拼盤👍,鮑魚來到仲系識郁架😬 淥完仲好彈牙👍其他海鮮ok架。蝦滑,墨魚滑👍好食。唔會話好咸👍彈牙。菜芯,娃娃菜,芫茜,萵苣片,冬瓜,蘿蔔都好新鮮,食咗好多菜呀😅點咗豬扒,排骨要來燒烤,正😋😋仲有好多嘢未點,太多嘢食了,例如無骨鳳爪,沙薑豬手粒都未試...😅唯一我地點咗,又唔好食既系魚片頭,呢個好伏🙅。我哋4人坐窗口位,好舒服,冷氣都勁架。總括來講,這間新開將,環境舒適乾淨,食物新鮮,希望食肆keep住以後都系咁啦!會再Encore的😬
蝦滑,墨魚滑👍好食。唔會話好咸👍彈牙。
點咗豬扒,排骨要來燒烤,正😋😋
唯一我地點咗,又唔好食既系魚片頭,呢個好伏🙅。
我哋4人坐窗口位,好舒服,冷氣都勁架。
會再Encore的😬