2012-10-15 9 瀏覽
朋友最愛食日本料理又慶祝生日,睇了FACE 雜誌的廣告生日有刺身蛋糕送,唔好諗咁多就訂位試試呢間日式燒肉料理 訂了8點鐘, 到樓原來要上樓, 門口同電梯比較細,但樓下有個醒目哥哥仔識問客人是否上雷橋 跟住開門帶我地上樓,整體服務算沒唔錯, 食物質素 幾好,用料算新鮮, 牛肉類, 一口牛粒, 牛胸腹,肩胛肉等,絕對值得推介愛牛之人,黎過試過一定有同感,燒海鮮亦有驚喜!!另外做得放題一般魚生刺身都新鮮係正常,而雷橋的刺身壽司比一般放題店選擇較多值得一讚!!炸物亦出色,雖然等得耐,但侍應講即叫即炸的!!我的同行朋友就讚不絕口!!! 食得非常滿足!! 下次會再來, 200蚊左右 絕對超值!!! 埋單仲送張黑色九節卡!! 認真識做生意!! 美中不足未有酒牌,但經理話下星期就有!!! 睇黎要約埋三五知己,再戰雷橋 門口值得影相留念!!

門口值得影相留念!!
2012-10-12
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日