2005-08-05
上星期日同個friend行街行到成9點幾~ 都唔知食咩野好~ 佢提議去倫敦打邊爐~ $48一個人~ 加$8醬料~ $12茶芥~ 再加一~ 仲送海鮮拼盆或者肥羊片一碟~ 好抵~有5款湯底揀~ 唯一美中不足就係只得一碟豉油~ 冇其他醬料T_T我地成9點幾先去去~ 劃左第一張單之後~ 來果碟火鍋料~ 成個相撲手火鍋咁樣~ 差唔多食完果時~ 我個friend仲要來多個round添~ 點知第二碟仲大碟~ 肥牛成5吋厚(有圖為証)~ 因為last order~ 所以咩野都比多D來~點知我地食到11:35都仲未食得晒~ 果日果2個伙計好好人~ 靜靜雞比外賣盒我地拎走D野(因為大家都唔想o徒野)~佢地仲同我地講8月做promotion~ 有8折的~ 亦reminder我地下次8:30就好去喇~ 可以食耐D~感覺上比我所諗既好~ 初時好擔心會唔乾淨~ 但事實上佢地D野好新鮮~