2006-12-11
去過幾次呢間野,次次都係夜晚打邊爐~因為真係好抵食,45蚊任食冇加一.埋單真係$45,雖然唔包野飲不過果度d野飲都好平~同埋都有人係門口食風等位架,建議一係早d一係遲d去就最好~講返d野食先~第一次去覺得40幾蚊真係唔好期望咁大,點知反而幾好wor,最正係有蝦有蠔,雖然唔係貴&新鮮貨色,但已經好surprise,幾十蚊有得食仲想點ar~(不過呢期去好似冇左蠔lu)其他料都幾齊,有隻好特別好似叫做芝心丸,入面係爆漿既芝士,有d似pizza可以拉到好長果隻cheese,好得意~其他丸呀,肥牛,菜類個d都幾齊,我自己就覺得同普通酒樓分別唔大喇.野飲都唔錯,有次飲左個益力多沙冰大大杯都只係$7,仲有好多款揀,有d即搾果汁,勁juicy勁多果肉,feel到完全冇落糖.正!順帶一提,佢仲有2款熟食係比打邊爐果d人任拎任食,好似係碗仔翅同羅白牛腩,不過自己就冇食過,寧願留肚食肥牛^^