佐敦🚇呢間「小印度餐廳」🇮🇳,我一入門口就俾佢哋濃濃嘅🍛香料味攻陷,佢哋地道嘅風味同埋好抵食💰嘅二人套餐都係亮點!二人餐原本跟泰象啤🍺,我哋唔飲啤酒,餐廳好好人🤗,幫我哋轉做 Banana Lassi🍌 同理 Mango Lassi🥭,兩杯都用料十足✨,酸甜美味勁開胃🤤!印度🇮🇳脆餅 Papadum 脆過薯片🫓,沾上地道印度薄荷乳酪醬💚,酸甜開胃又美味🤩!咖哩角 Samosa 熱辣辣🔥,外皮酥脆🥟,一咬開係爆餡薯蓉+青豆🥔,香料層次好豐富🌶️,點薄荷乳酪醬食超醒胃🌿!印度🇮🇳香料咖喱烤雞 Chicken Tikka 🍗係好傳統嘅印度菜式,🔥烤雞肉配上印度香料咖喱好惹味😋,入口焦香帶少少甜辣🌶️,都幾滋味👍!咖喱🐐羊肉 Lamb Curry 咖喱膏濃到黐匙羹🥄,羊肉煮得勁鬆軟😍,羊羶香被豆蔻丁香完美馴服☺️,撈飯或者配 naan 餅食都咁正🍛!蒜香烤餅超級大塊🫓,蒜香味濃,撕開蘸🥰羊肉咖喱勁滿足😎!長身嘅 Basmati 印度香米🍚吸汁力 MAX💦,粒粒分明撈咖喱食一流👍!食咁多😛濃味野,食返個炒雜菜🥬就啱曬喇,菜幾新鮮,入邊加咗好多蒜蓉🧄添。

蒜香烤餅超級大塊🫓,蒜香味濃,撕開蘸🥰羊肉咖喱勁滿足😎!